Eiffeltoren

Eiffeltoren

Hoogste toren van Parijs

Wishlist (1)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Eiffeltoren is een absoluut must-see in Parijs, zeker ook voor kinderen. Het is een van de meest iconische torens ter wereld. Je kan natuurlijk met al die trappen helemaal naar boven, of je kan de lift pakken. Dan kun je er nog voor kiezen of je helemaal naar de top gaat of dat je naar de 2de verdieping gaat, vanuit waar je al een prachtig uitzicht hebt. In de avond is hij prachtig verlicht dus dan moet je er ook zeker even naar kijken. Het voordeel is dat je hem vanuit veel plekken vanuit de stad nog kan zien, dus je hoeft niet per se bij de Eiffeltoren zelf te zijn.

Als je naar boven wilt, zorg ervoor dat je van tevoren online tickets boekt om de lange wachtrijen te vermijden. Als je ruim van te voren bent dan kun je ze nog tegen het lage tarief kopen, maar dan moet je wel echt ver van te voren de tickets kopen. Deze kun je hier kopen als je naar boven wilt met de lift of hier als je wilt lopen. Het is ook erg leuk om de Eiffeltoren te bezoeken dmv een tour met een gids. Op deze manier krijg je dingen over de Eiffeltoren te horen die je echt nog niet wist. Wij hebben dit gedaan en ik vond het wel een aanrader. Het is wel in het Engels dus je zult wel wat moeten vertalen voor de kinderen. Deze kun je het beste hier kopen.

Terwijl je naar de top van de toren kunt gaan voor een adembenemend uitzicht, kun je er ook voor kiezen om te genieten van de prachtige tuinen en parken eromheen. Dit is vooral leuk voor kinderen. Neem een picknickmand mee en geniet van een ontspannen maaltijd in het Champ de Mars park. Kinderen kunnen rennen en spelen in de groene ruimtes terwijl je de Eiffeltoren bewondert.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Eiffeltoren Parijs Eiffeltoren ParijsEiffeltoren Parijs Eiffeltoren Parijs  Eiffeltoren Parijs Eiffeltoren Parijs Eiffeltoren Parijs

Laat een opmerking achter