Champs Elysees

Champs Elysees

Shoppen in luxe, of gewoon kijken

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je wilt gaan winkelen in Parijs dan moet je echt ook even naar de Champs Elysees. Dit is dé winkelstraat van Parijs. Hier flaneren de Franse dames en kun je alle luxe zien. Vergaap je aan de prijzen van de tasjes, jurken en zonnebrillen. Maar naast al deze luxe zijn er ook veel andere leuke winkels om even naar binnen te gaan. Er zijn spelletjes winkels en leuke en ook betaalbare kledingwinkels voor kinderen. Ook leuk om het meiden in te lopen is de grote Sephora. Hier hebben ze zeepjes in alle kleuren van de regenboog, mag je zelf je nagels lakken en hebben ze de mooiste parfum flesjes. Voor de jongens is de winkel van Renault erg leuk. Een volledige autowinkel midden in een winkelstraat! Vroeger hadden ze hier ook de Disney winkel maar die is helaas gesloten. Scheelt wel weer veel geld;-).

Midden op de Champs-Élysées ligt de Jardin des Champs-Élysées, een groen toevluchtsoord in het hart van de stad. Hier vind je een speeltuin waar de kleintjes even kunnen uitrazen. Terwijl de kinderen spelen, kun je zelf genieten van het groen en de rustige sfeer van deze prachtige tuin.

Vooral in de avond is de Champs Elysees erg mooi verlicht, wat ook zeker leuk is voor de kinderen om te zien. En je kan het natuurlijk combineren met de Arc de Triomphe die aan het einde van de straat ligt. Mocht je naar binnen willen dan kun je hier kaartjes kopen. Heb je de Paris Pass, dan kun je met de All Inclusive pas gratis naar binnen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter