Champ de Mars

Champ de Mars

Park met uitzicht op de Eiffeltoren

Wishlist (1)
ClosePlease login

No account yet? Register

Champ de Mars is het park bij aan de voet van de Eiffeltoren. Vanuit dit park heb je een schitterend uitzicht op de Eiffeltoren en kun je dus een leuke fotoshoot met het gezin maken. Het is een langwerpig park dat loopt van Trocadéro plein (de Eiffeltoren) tot aan Ecole Militaire. Met zijn bijna 25 hectare oppervlakte is dit een van de grootste groene gebieden in Parijs. Omdat het zo groot is kun je er ook lekker een wandeling maken, met uitzicht op de Eiffeltoren.

Champ de Mars is een lekker park om te picknicken. Er zijn in de buurt wat supermarkten en bakkerijen dus lekker ergens wat kopen en in het gras relaxen. Dit is een plek waar zowel veel toeristen als lokale Parijzenaren komen. Op verschillende plekken zijn wat speelgelegenheden en kunnen ze er pony ritjes maken. Er zijn verschillende plekken met schommels en eetkraampjes als je zin hebt in een kleine picknick met het hele gezin.

Met een oppervlakte van bijna 25 hectare is het Champ-de-Mars een van de grootste groene gebieden in de hoofdstad; het strekt zich uit van het Trocadéro-plein tot aan de École Militaire. Dit uitgestrekte openbare park is absoluut een drukbezochte plek gedurende het hele jaar, maar wat het echt onmisbaar maakt, is natuurlijk de Eiffeltoren: je kunt de “achterkant” ervan ontdekken terwijl je over het Champ-de-Mars wandelt.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,0 (uit 5)

Champ de Mars Parijs

Laat een opmerking achter