Eifel-Camp Freilinger See

Eifel-Camp Freilinger See

Familievriendelijke camping in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Eifel-Camp Freilinger See is gelegen nabij de Freilinger Seebar en Restaurant Waldläufer, te midden van de prachtige natuur van de Eifel.

Voor kinderen is er een speciaal speelgebied waar ze zich kunnen vermaken en nieuwe avonturen kunnen beleven. De camping biedt ruime standplaatsen voor tenten en campers, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.

Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het restaurant op het terrein, wat een perfecte start van de dag biedt. Sommige accommodaties zijn uitgerust met keukenfaciliteiten, waardoor gezinnen de flexibiliteit hebben om hun eigen maaltijden te bereiden.

Hoewel de specifieke details zoals de maximale capaciteit van de kamers kunnen variëren, streeft Eifel-Camp Freilinger See ernaar om comfortabele accommodaties aan te bieden die geschikt zijn voor gezinnen van alle groottes. De rustige omgeving en de nabijheid van het meer en het restaurant maken het een ideale plek voor gezinnen om quality time door te brengen en herinneringen te maken.

Laat een opmerking achter