Camping Felsenhof

Camping Felsenhof

Ontspannen Familievakantie in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verstopt nabij Evangelisch-Freikirchliche Gemeinde Gerolstein en GURMAN Osteuropäische Spezialitäten, biedt Camping Felsenhof een ontspannen toevluchtsoord in het hart van de Eifel. Deze schilderachtige camping is ideaal voor gezinnen die een onvergetelijke vakantie willen beleven.

Camping Felsenhof biedt diverse accommodatiemogelijkheden, waaronder comfortabele staanplaatsen en gezellige huuraccommodaties. Voor wie wat meer luxe prefereert, zijn er ook stacaravans beschikbaar. De ruime opzet van de camping zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te ontspannen en van de natuur te genieten.

Ontbijt is beschikbaar op Camping Felsenhof, zodat gezinnen goed kunnen beginnen aan hun dag voordat ze de omgeving gaan verkennen. Voor wie graag zelf kookt, zijn er accommodaties met een kitchenette beschikbaar. Dit biedt families de flexibiliteit om tijdens hun verblijf hun favoriete gerechten te bereiden.

Hoewel specifieke details over speelruimtes of zwembaden niet worden benadrukt, biedt Camping Felsenhof genoeg mogelijkheden voor buitenactiviteiten en plezier. Gezinnen kunnen genieten van wandelingen in de natuur, fietsen of gewoon ontspannen op de rustige camping.

Met verschillende accommodatiemogelijkheden en handige voorzieningen is Camping Felsenhof een uitstekende keuze voor gezinnen die een onvergetelijke vakantie willen beleven in de Eifel.

Laat een opmerking achter