Boerderij Hoeve Brugge

Boerderij Hoeve Brugge

Boerderijavontuur in Vlaams Zedelgem

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Boerderij Hoeve Brugge, gelegen in het charmante Zedelgem, biedt een unieke boerderijervaring voor het hele gezin. Deze idyllische plek, beoordeeld met een indrukwekkende 9.4 door 147 gasten, wordt gerund door de gastvrije familie Verhegge. De boerderij is de thuisbasis van vele dieren, waaronder koeien en pony’s, en is omgeven door landbouwgewassen.

Op Hoeve Brugge kun je genieten van een simpeler leven te midden van de natuur. De tenthuisjes zijn verspreid over het terrein, met uitzicht op de dieren en het prachtige Vlaamse landschap. Tijdens je verblijf kun je samen met boer Sam de dieren voeren, een ponyritje maken op Billie, of het Pierlapad en de maïsdoolhof ontdekken. Voor de sportievelingen is er boeren golf, en de kinderen kunnen zich uitleven in de knuffel- of speelschuur.

De ligging van Boerderij Hoeve Brugge is ideaal voor uitstapjes. Brugge, met zijn rijke culturele erfgoed, heerlijke dranken en beroemde Belgische chocolade, ligt vlakbij. Voor een dagje aan het strand of een wandeling in het bos, zijn er ook tal van mogelijkheden in de nabije omgeving. En vergeet niet een duik te nemen in het subtropisch Zwemparadijs Lago Sint Andries, op slechts vijf minuten rijden.

Na een dag vol activiteiten kun je ontspannen op het terras voor je tenthuisje, genieten van een streekbiertje of een goed glas wijn uit het boerderijwinkeltje. ‘s Avonds speel je een kaartspelletje bij kaarslicht in je tent en kruip je in je comfortabele bed voor een goede nachtrust.

Boerderij Hoeve Brugge biedt een perfect uitje voor gezinnen die van natuur, dieren en rust houden. Met slechts zes tenthuisjes blijft het verblijf kleinschalig en persoonlijk. Bovendien zijn honden welkom, zodat je je trouwe viervoeter niet hoeft thuis te laten. Een bezoek aan Hoeve Brugge is een avontuur vol herinneringen voor jong en oud.

Zelf geweest:

Boerderij Hoeve Brugge  Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge Boerderij Hoeve Brugge

Laat een opmerking achter