Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal

Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal

Roofvogels en ander wild

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Welkom bij het Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal, een magische plek waar de wilde schoonheid van de Eifel tot leven komt. Dit park biedt een unieke gelegenheid voor kinderen en gezinnen om de natuur te ontdekken en te genieten van spannende ontmoetingen met adembenemende roofvogels en inheemse dieren.

Een van de hoogtepunten van het Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal zijn de indrukwekkende roofvogelshows, waar imposante adelaars, elegante valken en krachtige buizerds hun vleugels uitslaan in de lucht. Kinderen kunnen vol bewondering kijken naar de vluchtdemonstraties en meer leren over de unieke eigenschappen en jachttechnieken van deze prachtige vogels. Het is een fascinerende ervaring die zowel jong als oud zal betoveren.

Daarnaast biedt het park ook een uitgestrekt wildfreigehege, waar kinderen kunnen kennismaken met inheemse diersoorten zoals herten, wilde zwijnen en lynxen. Met de Adler Express, een klein treintje, rijd je door het park en zie je al het wildlife.

Gelegen in de buurt van Naturcamping Schafbachmühle, is het Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol avontuur en ontspanning. Terwijl kinderen zich vermaken met het observeren van de dieren en het verkennen van de natuur, kunnen ouders genieten van een moment van rust en stilte te midden van de prachtige Eifelse landschappen.

Kortom, het Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal biedt een onvergetelijke ervaring voor gezinnen die de natuurlijke schoonheid van de Eifel willen ontdekken. Met zijn diverse activiteiten en prachtige locatie belooft het park een dag vol plezier en verwondering voor het hele gezin. Dus trek je wandelschoenen aan, kom langs en laat je betoveren door de magie van dit bijzondere park!

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter