Aeronautical Museum

Aeronautical Museum

Ontdek Luchtvaarthistorie in Malaga

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Malaga, een stad met een diepgewortelde connectie met de burgerluchtvaart, herbergt een van de beste luchtvaartmusea van Spanje. Het Aeronautical Museum of Malaga is strategisch gelegen in de oorspronkelijke passagiersterminal van de luchthaven Malaga-Costa del Sol, de oudste luchthaven van Spanje. Het museum biedt gratis toegang, waardoor het een toegankelijke attractie is voor bezoekers van alle leeftijden.

In dit museum kunnen bezoekers, en vooral kinderen, zich onderdompelen in de fascinerende wereld van de luchtvaart. Een van de hoogtepunten is de acrobatische vluchtsimulator, waar jong en oud de opwinding van een vlucht kunnen ervaren zonder de grond te verlaten. Fans van Star Wars zullen zich vermaken met het thematische videospel dat beschikbaar is in het museum.

Een andere unieke ervaring is de mogelijkheid om daadwerkelijk in de cockpit van een vliegtuig te stappen. Buiten het museum staan verschillende historische vliegtuigen tentoongesteld, in perfecte staat, waar bezoekers in kunnen stappen en zelf kunnen ervaren hoe het is om in een klassiek vliegtuig te zitten.

Laat een opmerking achter