Zwembad Prümtal

Zwembad Prümtal

Spetterplezier in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Zwembad Prümtal, gelegen op de schilderachtige Prümtal Camping in de Eifel, is een fantastische plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ontspanning en activiteit tijdens hun vakantie. Dit zwembad, genesteld in de prachtige natuurlijke omgeving van de Eifel, biedt vermaak voor zowel jong als oud en maakt het een ideale bestemming voor gezinsuitjes.

Voor kinderen is Zwembad Prümtal een paradijs. Het zwembad beschikt over een apart kinderbad waar de jongsten veilig kunnen spetteren en spelen. Dit ondiepe bad is perfect voor peuters en jonge kinderen. Daarnaast zijn er diverse waterglijbanen die garant staan voor uren speelplezier voor de oudere kinderen. Het grote zwembad biedt voldoende ruimte voor zwemmen en spelen, en is ook ideaal voor ouders die samen met hun kinderen willen genieten van het water.

Zwembad Prümtal is meer dan alleen een zwembad. Op de camping zijn diverse faciliteiten die het verblijf aangenamer maken. Er is een speeltuin naast het zwembad waar kinderen kunnen klimmen, schommelen en glijden. Ook zijn er sportfaciliteiten zoals een voetbalveld en een volleybalveld, waar zowel kinderen als volwassenen zich kunnen uitleven.

De camping organiseert regelmatig activiteiten voor kinderen, zoals knutseluurtjes, speurtochten en thema-avonden, wat zorgt voor een leuke en interactieve ervaring. Deze activiteiten maken het niet alleen leuk voor kinderen, maar geven ook ouders de kans om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving.

Zwembad Prümtal op Prümtal Camping biedt dus een ideale mix van plezier en ontspanning, omgeven door de natuurlijke schoonheid van de Eifel. Het is een uitstekende keuze voor gezinnen die willen genieten van een actieve, maar toch ontspannende vakantie.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter