Camping Altschmiede

Camping Altschmiede

Rustig Familieretraite in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Verscholen nabij Safari-Lodge en Mandrack Passage heet Camping Altschmiede gezinnen welkom in het hart van de Eifel. Dit knusse toevluchtsoord biedt een rustige omgeving voor een onvergetelijk uitje met je dierbaren.

Camping Altschmiede biedt een scala aan gezinsvriendelijke accommodaties, waaronder ruime kamers die perfect zijn voor verschillende gezinsformaten. Met comfortabele voorzieningen en een vredige sfeer is het een geweldige uitvalsbasis om de nabijgelegen attracties te verkennen.

Voor gezinnen die de voorkeur geven aan het gemak van dineren op het terrein, is ontbijt beschikbaar op de camping. Word wakker met een heerlijke maaltijd voordat je aan je avonturen in de Eifel begint.

Als je graag je eigen maaltijden bereidt, beschikken sommige accommodaties over een kitchenette, waardoor je gemakkelijk je favoriete gerechten kunt bereiden. Deze optie biedt flexibiliteit tijdens je verblijf, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan zelfgemaakte maaltijden.

Hoewel specifieke details over speelruimtes of zwembaden niet worden benadrukt, biedt Camping Altschmiede een serene omgeving waar gezinnen kunnen ontspannen en samen onvergetelijke herinneringen kunnen creëren. De maximale capaciteit voor kamers varieert, waardoor er voldoende ruimte is voor iedereen om comfortabel te ontspannen.

Combineer je verblijf bij Camping Altschmiede met bezoeken aan nabijgelegen attracties zoals Safari-Lodge en Mandrack Passage voor een complete ervaring in de Eifel. Het is de perfecte mix van ontspanning en avontuur voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijk uitje.

Laat een opmerking achter