Dinopark Teufelsschlucht

Dinopark Teufelsschlucht

Ontdekkingen in de Teufelsschlucht

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Dinopark Teufelsschlucht is een leuke bestemming voor gezinnen die de Eifel bezoeken. Dit park, dat zich in de schilderachtige omgeving van de Teufelsschlucht (Duivelskloof) bevindt, biedt een avontuurlijke reis terug in de tijd waar dinosauriërs de aarde domineerden. Het is een plek waar kinderen niet alleen veel plezier kunnen hebben, maar ook op een interactieve manier kunnen leren over de prehistorische wereld.

Het park staat vol met levensgrote dinosaurussen, die elk nauwkeurig zijn gereconstrueerd op basis van de laatste paleontologische ontdekkingen. Kinderen kunnen tussen deze indrukwekkende reuzen wandelen, ze van dichtbij bekijken en zelfs luisteren naar de geluiden die ze maken. Dit maakt Dinopark Teufelsschlucht een visueel en educatief spektakel.

Naast de indrukwekkende dino-exposities biedt het park diverse interactieve stations waar kinderen kunnen graven naar fossielen en meer leren over de wetenschap achter de paleontologie. Dit zijn boeiende activiteiten die kinderen aanmoedigen om ontdekkers en kleine wetenschappers te worden.

Dinopark Teufelsschlucht ligt in de buurt van Berghotel Kockelsberg, een uitstekende verblijfplaats voor gezinnen die het maximale uit hun bezoek aan de regio willen halen. Na een dag vol dino-avonturen biedt dit hotel comfort en ontspanning met prachtige uitzichten over de omgeving. Het combineren van een verblijf in Berghotel Kockelsberg met een bezoek aan het Dinopark is ideaal voor een lang weekend of een korte vakantie.

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, biedt Dinopark Teufelsschlucht in de Eifel een onvergetelijke daguitstap. Dit park belooft plezier en avontuur voor iedereen die gefascineerd is door de tijd van de dinosaurussen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter