Kanoën

Kanoën

Avontuurlijk kanoën in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Ontdek de rust en schoonheid van de Eifel tijdens een kanotocht op de “Sauer”, een onvergetelijk avontuur dat jong en oud zal bekoren. Bij Camping Altschmiede kun je driepersoonskano’s en een- en tweepersoonskajaks huren voor tochten van drie tot vier uur. Ga kanoën op het traject van Bollendorf naar Minden, waar de “Prüm” in de “Sauer” stroomt. Het strekt zich uit over ongeveer 16 kilometer en biedt een prachtig landschap om van te genieten. Met maar een paar rustige stroomversnellingen is deze tocht ook geschikt voor gezinnen met kinderen, waardoor het een ideale activiteit is voor een dag vol plezier en avontuur.

Voor kinderen is kanoën een geweldige manier om de natuur te verkennen en te genieten van het buitenleven. Ze zullen dol zijn op het peddelen langs de schilderachtige rivieroevers, het spotten van wilde dieren en het ervaren van het gevoel van vrijheid dat het varen op het water met zich meebrengt. Bovendien is kanoën een leuke en actieve manier om samen quality time door te brengen als gezin, terwijl je tegelijkertijd geniet van de prachtige natuurlijke omgeving van de Eifel.

Gelegen in de buurt van Dinopark Teufelsschlucht, biedt Camping Altschmiede ook de mogelijkheid om je kanotocht te combineren met een bezoek aan dit leuke prehistorische park, waardoor je een volledige dag vol avontuur kunt beleven. Dus pak je peddels, bereid je voor op een dag vol plezier op het water en laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van de Eifel tijdens een onvergetelijke kanotocht met Camping Altschmiede.

Zelf geweest:

 

Laat een opmerking achter