Devonium

Devonium

Ontdek de Prehistorische Wereld in Waxweiler

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Devonium in de Eifel is een speeltuin voor de verbeelding, waar kinderen en hun families de kans krijgen om terug te reizen in de tijd naar een wereld waarin de allereerste planten het land veroverden. Dit museum maakt de fascinerende evolutie van het leven op aarde op een leuke en interactieve manier toegankelijk.

Bij een bezoek aan het Devonium kunnen kinderen op avontuur gaan in een tijd waar de huidige regio van Waxweiler deel uitmaakte van een rivierdelta vergelijkbaar met de Orinoco Delta in Venezuela. Dit maakt het museum een levendige plek vol spannende verhalen en oude mysteries die wachten om ontrafeld te worden.

Een van de hoogtepunten voor jonge avonturiers is de mogelijkheid om zelf fossielen te zoeken buiten het museum. Deze hands-on ervaring is niet alleen superleuk, maar maakt het bezoek ook onvergetelijk. Hierdoor voelen kinderen zich echte paleontologen terwijl ze speuren naar overblijfselen uit een lang vervlogen tijdperk. Dit zorgt voor een spannende zoektocht.

Na een dag vol prehistorische ontdekkingen, biedt het nabijgelegen Zwembad Waxweiler de perfecte plek voor kinderen om lekker af te koelen. Het zwembad is een heerlijke aanvulling op de dag. Kinderen kunnen zich uitleven in het water en kunnen ontspannen na een leerzame dag in het Devonium.

Een bezoek aan het Devonium staat garant voor een dag vol plezier, avontuur en ontdekkingen. Het is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van actie, natuur en de wonderlijke wereld van fossielen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter