Wild und Erlebnispark

Wild und Erlebnispark

Buitenavonturen in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

In het Wild und Erlebnispark in de Eifel ontdekken kinderen een wereld vol avontuur en dierenpret! Dit park is als een betoverende mix van een kinderboerderij en een wilde dierenwereld, met een unieke collectie dieren die zowel inheems als exotisch zijn.

Op deze bijzondere kinderboerderij kunnen kinderen niet alleen knuffelen met geiten en konijntjes, maar ook kennismaken met bijzondere dieren zoals lama’s, yakken, bisons en emu’s. Het is een fantastische kans voor kleintjes om kennis te maken met dieren die ze misschien nog nooit eerder hebben gezien!

En wat dacht je van de apenkloof? Hier kunnen avontuurlijke zielen zich verwonderen over 53 vrij rondlopende berberapen. Het is als een echte ontmoeting met de jungle, waar kinderen kunnen zien hoe deze speelse en ondeugende dieren in hun natuurlijke habitat leven.

Maar het avontuur stopt hier niet! Bezoekers kunnen ook genieten van adembenemende vluchtdemonstraties in de Valkerij, waar majestueuze roofvogels hun vleugels uitslaan en de lucht doorklieven. Het is een spectaculair schouwspel dat jong en oud zal betoveren.

En als dat nog niet genoeg is, is er ook nog de belevingsspeeltuin, een waar paradijs voor avontuurlijke kinderen! Hier kunnen ze zich uitleven op grote glijbanen, klimtorens, luchtkussens en andere spannende toestellen. Het is de perfecte plek om lekker te ravotten en plezier te maken in de frisse buitenlucht.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Wild und Erlebnispark ook nog een zomer rodelbaan, waar waaghalzen kunnen genieten van een razendsnelle rit vol adrenaline en plezier.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter