Mosel wein express

Mosel wein express

Ontdek de Eifel per trein

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Mosel Wein Express in de Eifel is een charmante attractie die families een unieke manier biedt om de prachtige Moselvallei te verkennen. Het is een kort treinritje van ongeveer 25 minuten waarbij je goed een overzicht krijgt van Cochem. Handig dus om je te oriënteren. En fijn voor kinderen dat ze even niet hoeven te lopen maar je zo toch het een en ander ziet. Er wordt uitleg gegeven tijdens de rit. Deze is meestal in het Duits maar soms ook in het Nederlands. Goed om van te voren dus even te checken wanneer hij in het Nederlands is.

De reviews van de Mosel Wein Express zijn echter heel wisselend. De een vindt het een leuk treinritje waarbij je in korte tijd veel ziet. De ander vindt het saai en geeft aan dat je met name door woonwijken rijdt. Ook zeggen sommigen dat het geen 25 minuten duurt maar korter. Ik ben er zelf niet geweest dus kan helaas niet mijn eigen mening geven. Check dus eerst even goed de reviews voor je beslist dit te gaan doen, zodat je zelf kan bepalen of het de moeite waard is voor je.

Vanuit Gastehaus Zimons en Hotel Weingut Dehren is het in 10 minuten te bereiken met de auto. Dus vanuit daar zeker makkelijk om eens te kijken of het wat is. Verder liggen er niet heel veel leuke hotspots in de buurt.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter