Hotel Weingut Dehren

Hotel Weingut Dehren

Gezinsvriendelijk toevluchtsoord in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Genesteld in het schilderachtige Eifelgebied biedt Hotel Weingut Dehren een heerlijk toevluchtsoord nabij Hotel & Restaurant Alte Weinschänke Poltersdorf en Werner Zenzen.

Gezinnen zullen de kindvriendelijke voorzieningen in dit hotel waarderen, waaronder een speciale speelruimte waar kinderen zich kunnen vermaken terwijl ouders ontspannen.

Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel om de dag goed te beginnen. Sommige kamers zijn ook voorzien van een kitchenette, ideaal voor het bereiden van maaltijden en snacks.

De maximale capaciteit voor kamers varieert, met opties beschikbaar om gezinnen van verschillende groottes te accommoderen. Familiekamers bieden voldoende ruimte voor iedereen om comfortabel te ontspannen.

Hoewel het hotel geen zwembad heeft, kunnen gasten de omgeving verkennen, die tal van buitenactiviteiten biedt zoals wandelen en fietsen.

Combineer een verblijf in Hotel Weingut Dehren met een bezoek aan nabijgelegen attracties zoals Hotel & Restaurant Alte Weinschänke Poltersdorf en Werner Zenzen voor een onvergetelijke ervaring in de Eifel.

Laat een opmerking achter