Geierlay brug

Geierlay brug

Avontuurlijke Hangbrug

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Geierlay brug is een van de langste en meest spectaculaire voetgangersbruggen van Duitsland. Het biedt een adembenemende ervaring die perfect is voor avontuurlijke gezinnen. Gelegen vlakbij het plaatsje Mörsdorf in de Duitse Hunsrück, is het een fantastische dagtrip voor iedereen die de Eifel bezoekt en op zoek is naar een uniek avontuur.

De brug strekt zich uit over een lengte van 360 meter en hangt 100 meter boven het idyllische Mörsdorfer Bachtal. Het oversteken van deze brug is een ware uitdaging voor diegenen zonder hoogtevrees. Het en biedt een onvergetelijk uitzicht en een sensationeel gevoel van vrijheid. Kinderen zullen het geweldig vinden om zo hoog boven de grond te lopen. Ze hebben bijna het gevoel dat ze boven de wereld zweven.

De Geierlay brug is het hele jaar door gratis toegankelijk, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor gezinnen. Elk seizoen brengt zijn eigen charme met zich mee, van de frisse groene bladeren in de lente tot de gouden tinten van de herfst. Dit zorgt ervoor dat elke wandeling over de brug uniek is.

Naast de pure opwinding van het oversteken van de brug, zijn er rondom de Geierlay verschillende wandelroutes die bezoekers door het prachtige landschap van de Hunsrück leiden. Deze paden zijn goed onderhouden en geschikt voor wandelaars van alle leeftijden, waardoor het een ideale plek is voor een gezinswandeling.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter