Vino Mio

Vino Mio

Gezinsvriendelijk Dineren met Flamenco

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Houden de kinderen niet van tapas en verkiezen ze liever iets bekends? Dan is Restaurant Vino Mio een geweldige optie om met kinderen te eten. Dit gezellige restaurant biedt een apart kindermenu met daarop zelfs Hollandse frikadellen en bitterballen! Natuurlijk kunnen ouders ook genieten van de heerlijke tapas, pasta’s en vele andere smakelijke gerechten die op het menu staan.

Bij aankomst krijgen de kinderen een kleurplaat en wat potloodjes om zich mee te vermaken, wat zorgt voor een leuke bezigheid terwijl ze wachten op hun eten. Voor de allerkleinsten zijn er hoge kinderstoelen beschikbaar, zodat ze comfortabel aan tafel kunnen zitten.

Een extra tip voor een onvergetelijke avond: dagelijks tussen 20:00 en 21:30 is er een betoverende flamencoshow te zien. Deze levendige voorstelling voegt een vleugje Spaanse cultuur toe aan de eetervaring en is zowel voor kinderen als volwassenen een genot om naar te kijken.

Restaurant Vino Mio combineert een kindvriendelijke sfeer met een gevarieerd menu, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen. Of je nu kiest voor de vertrouwde Hollandse snacks voor de kinderen of de authentieke Spaanse tapas voor jezelf, hier kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd en een gezellige avond uit.

Laat een opmerking achter