Taberna del Pintxo

Taberna del Pintxo

Geniet van Lekker Hapjesavontuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij Taberna del Pintxo draait alles om pintxo’s, kleine hapjes die ideaal zijn voor een gezellige eetervaring. Deze pintxo’s bestaan vaak uit een sneetje brood met een smakelijke topping erop. Het unieke aan deze taberna is de manier waarop het eten wordt geserveerd: obers lopen rond met dienbladen vol verschillende pintxo’s, waar je naar hartenlust van kunt pakken. Dit maakt het eten niet alleen lekker, maar ook leuk en interactief, perfect voor gezinnen met kinderen.

Elk hapje heeft een stokje dat de prijs aangeeft, wat het afrekenen eenvoudig en overzichtelijk maakt. Aan het einde van je maaltijd tel je gewoon het aantal stokjes op je bord en reken je daarmee af. Dit systeem maakt het gemakkelijk om verschillende pintxo’s te proberen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de rekening.

Het menu bij Taberna del Pintxo is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een broodje met Iberische ham, kroketten, entrecote of mini hamburgertjes, er is altijd iets dat je smaakpapillen zal prikkelen. De variëteit aan pintxo’s zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van hun favoriete smaken in een ontspannen en gezellige sfeer.

Een bezoek aan Taberna del Pintxo is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een leuke activiteit die het hele gezin samenbrengt.

Zelf geweest:

Taberna del Pintxo Malaga Taberna del Pintxo Malaga Taberna del Pintxo Malaga Taberna del Pintxo Malaga

Laat een opmerking achter