OXO Málaga

OXO Málaga

Terug in de tijd met klassieke video games

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

OXO Málaga, een parel van een museum dat zich op een centrale locatie vlak bij de haven van Málaga bevindt, biedt een unieke blik op de fascinerende wereld van videogames. Dit kleine, maar originele museum is een interactieve belevenis voor het hele gezin en duikt in de rijke geschiedenis van videogames.

Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een reis door de tijd, beginnend bij de klassieke videogames uit de jaren 80 en 90 tot aan de nieuwste ontwikkelingen en markttrends. Met functies zoals XXL-controllers en een meeslepende 3D-installatie, biedt OXO Málaga een boeiende ervaring die zowel nostalgische gamers als jongere generaties zal aanspreken. Van oude consoles tot de nieuwste gamingtechnologieën, er is iets boeiends voor iedereen.

In lijn met Málaga’s reputatie als een hub voor nieuwe technologieën en digitaal ondernemerschap, streeft het museum ernaar om de volledige productie- en creatieketen achter de videogame-industrie op een educatieve en vermakelijke manier te belichten. Het is een ideale bestemming voor gezinnen die samen willen leren en spelen.

Als je van plan bent om dit dynamische museum te bezoeken, is het aan te raden om de openingstijden te controleren en van tevoren tickets te reserveren bij OXO Málaga, om zeker te zijn van een plek in deze populaire attractie.

Laat een opmerking achter