Uitzicht vanuit Gellerthill

Uitzicht vanuit Gellerthill

Panoramisch plezier voor het hele gezin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het uitzicht van Gellerthill is een van de mooiste uitzichten over Budapest en is een perfecte plek voor gezinnen die samen de stad van bovenaf willen verkennen. Vanaf de top kun je de Donau zien kronkelen door de stad, met panoramische uitzichten over belangrijke bezienswaardigheden zoals het Parlement, de Kettingbrug en meer.

Voor kinderen is de klim naar de top al een avontuur. De paden zijn goed begaanbaar en onderweg zijn er genoeg plekken om even uit te rusten en te genieten van de natuur. Eenmaal boven kunnen ze zich verwonderen over het uitzicht en leren over de stad door de verschillende oriëntatiepunten die vanaf dit punt zichtbaar zijn.

Niet ver van Gellérthill vind je de Cerka-firka speeltuin, een geweldige plek voor kinderen om zich uit te leven na een wandeling. De speeltuin is veilig en biedt diverse speeltoestellen die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Het is een ideale plek voor kinderen om even energie kwijt te raken terwijl ouders kunnen ontspannen.

Een andere aantrekkelijke locatie in de buurt is het Gellért Thermal Bath. Hoewel dit misschien meer geschikt is voor oudere kinderen en volwassenen, biedt het de unieke ervaring van thermale baden die bekend staan om hun ontspannende eigenschappen.

Het combineren van het uitzicht van Gellerthill met de Cerka-firka speeltuin en de Gellért Thermal Baths maakt het een volledige dag uit voor het hele gezin. Geniet van de natuur, speeltijd en ontspanning, allemaal op een steenworp afstand van elkaar.

Zelf geweest:

  • Adres

    Gellerthill, 1016 Budapest

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

  • Extra informatie

    Bekijk hier de kaart van Budapest met alle hotspots

Laat een opmerking achter