Csillaghegy bath

Csillaghegy bath

Een verkoelende duik

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Csillaghegy bath is het oudste openlucht zwembad van Budapest en het is omgeven door een prachtig park. Buiten hebben ze een 33 meter lang zwembad. Binnen hebben ze een bad voor kleinere kinderen met wat speeltoestellen: een glijbaan en van die sproeidieren. Voor de oudere kinderen is er een lange glijbaan. Ook kunnen de kinderen en ouders genieten van diverse verschillende temperaturen baden en een Turks stoombad. Boven op het dak is er een bad wat wel een beetje in de vorm van een boot lijkt, met mooie uitzicht over Budapest.

Een heerlijke plek dus om verkoeling te zoeken als het warm weer is. Of juist een leuke plek om naar toe te gaan als het regent. Want ook binnen kun je je prima vermaken.

Waarschijnlijk kun je je er niet een hele dag vermaken, dus dan is het leuk om het te combineren met het Palace of Wonders museum, wat er dicht in de buurt ligt.

Naast dit het Csillaghegy bath zijn er nog veel andere leuke zwembaden in Budapest. Neem ook eens een kijkje bij het Palatinus zwembad, Gellert Thermal bath, Paskal bath of het Lupa strand.

Zelf geweest:

Csillaghegy bath  Csillaghegy bath Csillaghegy bath  Csillaghegy bath Csillaghegy bath Csillaghegy bath

Laat een opmerking achter