Paskal Bath

Paskal Bath

Waterpret voor de hele familie

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Paskal Bath in Budapest is een fantastische bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen dagje uit. Als een van de nieuwere thermale baden in de stad, biedt het een frisse en moderne benadering van de beroemde badcultuur van Budapest. Met faciliteiten die zowel kind- als volwassenvriendelijk zijn, is het de perfecte plek voor een familie-uitje.

De Paskal Bath staat bekend om zijn ruime, verwarmde buitenbaden die het hele jaar door geopend zijn. Kinderen kunnen genieten van veilige, ondiepe gedeeltes, terwijl ouders ontspannen in de grotere zwembaden of de jacuzzi’s. Het complex heeft ook een spannend golfslagbad en een aantal kleinere glijbanen die speciaal ontworpen zijn voor jongere gasten.

Voor een beetje extra avontuur heeft Paskal Bath een sportzwembad waar gezinnen kunnen genieten van waterpolo of gewoon wat baantjes trekken. Er zijn ook tal van ligstoelen rondom de baden, ideaal voor ouders die willen ontspannen terwijl ze een oogje houden op hun spelende kinderen.

Naast wateractiviteiten biedt Paskal Bath uitgebreide wellnessfaciliteiten, zoals sauna’s en stoombaden, waar ouders zich kunnen terugtrekken voor wat rust en herstel. Hoewel sommige van deze faciliteiten meer geschikt zijn voor volwassenen, biedt het badcomplex genoeg alternatieven om jongere bezoekers bezig te houden.

Paskal Bath zorgt niet alleen voor een leuke en actieve dag, maar ook voor een leerzame ervaring, omdat kinderen kunnen leren over de gezondheidsvoordelen van thermale baden terwijl ze genieten van het water. Dit maakt het een ideale locatie voor een gezinsvriendelijk uitje dat zowel onderhoudend als ontspannend is.

Zelf geweest:

Paskal bath Budapest Paskal bath BudapestPaskal bath Budapest Paskal bath Budapest

Laat een opmerking achter