Lupa Beach

Lupa Beach

ChatGPT Strandplezier dichtbij het stadscentrum

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Lupa Beach, gelegen net buiten het hart van Budapest, is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, zand en zwemplezier. Met zijn heldere, zoetwatermeren biedt het een welkome afwisseling van de drukte van de stad en een kans om te ontspannen en samen te genieten.

Voor kinderen biedt Lupa Beach tal van activiteiten. Het strand beschikt over veilig, ondiep water waar de kleintjes veilig kunnen spetteren en zwemmen. Er is een trampolinepark, piratenschip, springkasteel, groot schaakspel, knutselfaciliteiten en waterbotsauto’s. Voor de oudere kinderen is een aquapark met opblaasbare obstakels die garant staan voor uren plezier. Het zachte zand is perfect voor zandkastelenbouwers en kleine ontdekkingsreizigers.

Naast waterplezier biedt Lupa Beach ook andere recreatieve faciliteiten zoals beachvolleybalvelden en pingpongtafels. Families kunnen genieten van een picknick op het strand of kiezen voor een van de vele eetgelegenheden die snacks en verfrissingen bieden. Met ruime zon- en schaduwplekken is het een ideale locatie om een hele dag door te brengen.

Lupa Beach is ook uitgerust met goede voorzieningen zoals douches en kleedkamers, wat het gemakkelijk maakt voor gezinnen om zich comfortabel en thuis te voelen. De toegang tot het strand is betaalbaar, en er zijn vaak familiepakketten beschikbaar die de dag zowel leuk als budgetvriendelijk maken.

Met zijn mix van veilig zwemwater, leuke activiteiten en comfortabele voorzieningen, is Lupa Beach de perfecte bestemming voor gezinnen die een dagje uit willen in de natuur, dichtbij de stad Budapest.

Als je een Budapest City Card hebt krijg je 20% korting op de toegangsprijs.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter