Avonturenpark Budapest

Avonturenpark Budapest

Klimavontuur voor het hele gezin

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Orczy Avonturenpark Budapest, gelegen in het hart van Budapest, is een ideale plek voor gezinnen die een dag vol avontuur willen beleven. Dit klimpark is speciaal ontworpen om kinderen en ouders een spannende en actieve ervaring te bieden.

Het park biedt diverse klimparcoursen die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. Elk parcours heeft unieke hindernissen, van eenvoudige routes voor de kleintjes tot uitdagende banen voor de meer ervaren klimmers. Kinderen kunnen hier veilig hun grenzen verkennen onder begeleiding van ervaren instructeurs die zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving.

Naast klimmen biedt Orczy Avonturenpark Budapest ook andere activiteiten zoals zip-lijnen die kinderen een gevoel van vrijheid geven terwijl ze door de lucht zoeven. Het park is ook uitgerust met picknickgebieden waar families kunnen ontspannen en genieten van een maaltijd in de open lucht.

Orczy Avonturenpark ligt nabij enkele andere gezinsvriendelijke attracties. Het Natuur Historisch Museum is op korte loopafstand, waar gezinnen meer kunnen leren over de geschiedenis op een interactieve manier die leuk is voor kinderen. Dichtbij vind je ook Corvin Center Suites, fijne appartementen waar je alles compleet hebt zoals een eigen keuken. Ideaal dus als je daar verblijft.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter