Tolli Park

Tolli Park

Avontuur en plezier voor kinderen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Tolli Park is een speelparadijs waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Met meer dan 40 attracties zowel binnen als buiten is er voor iedere kleine avonturier wat wils. Of je nu komt voor de spanning of gewoon een leuke dag wilt hebben met de familie, Tolli Park biedt genoeg vermaak.

Buiten kunnen de kinderen hun energie kwijt op de bungee trampolines of een rondje rijden in de botsautootjes. Voor de snelheidsduivels zijn er kartbanen en de klimliefhebbers kunnen zich wagen aan een uitdagend klimparcours. Er is zelfs een boerderij waar kinderen dichtbij de dieren kunnen komen, wat altijd een hit is. Grote glijbanen, springkussens en kabelbanen maken het buitengebied compleet. Zodra het warmer wordt, zijn de diverse wateractiviteiten een perfecte manier om af te koelen.

Voor dagen wanneer het weer niet meezit, biedt het indoor gedeelte van het park volop actie. Hier kunnen kinderen springen op trampolines, roetsjen van glijbanen, en zich uitleven met airgames. Een hoogtepunt binnen is de ‘snelheidstornado’, waar durfallen hun moed kunnen testen. Ook de indoor springkussens zorgen voor uren speelplezier.

Tolli Park is niet alleen leuk vanwege de vele activiteiten, maar ook omdat het een veilige en kindvriendelijke omgeving biedt. Ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen veilig spelen, wat het een ideale plek maakt voor een stressvrije dag uit met het gezin.

Met zoveel te doen is Tolli Park in de Eifel een goede keuze voor een dagje uit met kinderen. Van actieve spellen tot de kans om nieuwe dingen te leren bij de dieren, er is genoeg te beleven om iedereen blij en bezig te houden.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter