Nette Bad

Nette Bad

Wateravonturen in de Eifel

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Gelegen te midden van de schilderachtige landschappen van de Eifel, biedt Nette Bad waterplezier voor gezinnen. Dit binnen- en buitenzwembad is een oase voor zonnige daguitjes. Kinderen zullen zich verheugen in de opwinding van het water, spetterend en spelend naar hartenlust.

Met zijn uitgestrekte buitengebied biedt Nette Bad voldoende ruimte voor kinderen om te verkennen en plezier te hebben. De aanwezigheid van diverse glijbanen voegt een extra element van opwinding toe, voor een spannende ervaring voor iedereen.

Voor gezinnen met jonge kinderen beschikt Nette Bad over een speciaal peuterbad, zodat zelfs de kleinste zwemmers kunnen deelnemen aan het plezier. Het is een veilige en plezierige ruimte voor peuters om onder toezicht rond te spetteren.

Gelegen nabij het Eifelmuseum Deutsches Schieferbergwerk, en Belevingswereld Grubenfeld, is dit zwembad handig gelegen voor gezinnen die de omgeving verkennen. Na een verfrissende duik, nog even naar een van de musea. Het is de perfecte manier om een dag vol waterpret af te sluiten.

Dus, of je nu op zoek bent naar avontuur op de waterglijbanen of gewoon wilt genieten van de zon aan de rand van het zwembad, Nette Bad heeft voor iedereen iets te bieden. Duik in en creëer onvergetelijke herinneringen met je familie.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter