Larios straat

Larios straat

Feestelijkheden op de Hoofdstraat van Malaga

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Larios straat, officieel bekend als Calle Marqués de Larios, is de bruisende slagader van Malaga en een niet te missen bestemming voor iedereen die de stad bezoekt. Deze prominente boulevard staat bekend als de drukste en belangrijkste handelsroute van de stad, vol met chique boetieks, internationale merken en gezellige cafés.

Een wandeling langs de Larios-straat is altijd bijzonder, maar het wordt echt magisch tijdens lokale festiviteiten. Met Kerstmis transformeert de straat in een schitterende lichtzee, waar duizenden lichtjes en feestelijke decoraties de straat omtoveren tot een winterwonderland. De sfeer is vrolijk en de straten zijn gevuld met bezoekers die genieten van de feestelijke geest.

Carnaval brengt een explosie van kleur en creativiteit, met gemaskerde feestvierders en muzikanten die de straat vullen met muziek en dans. De echte showstopper is echter de Feria de Málaga in augustus, een levendig festival dat de Andalusische cultuur viert met flamenco, traditionele kledij en een overvloed aan lokale gerechten en wijnen. Tijdens dit evenement wordt Calle Larios het kloppend hart van het feest, waar locals en toeristen samenkomen om te genieten van parades, muzikale optredens en de onmiskenbare vreugde van de feria.

Bezoekers aan de Larios-straat ervaren de ware essentie van Malaga, waar traditie en moderniteit hand in hand gaan, en elke gelegenheid groots wordt gevierd.

Zelf geweest:

  • Adres

    Calle Marqués de Larios, Malaga

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

Laat een opmerking achter