strand La Misericordia

strand La Misericordia

Prachtige Boulevard en Strandbeleving

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aan de westkant van de haven van La Misericordia ligt het prachtige 2 km lang strand La Misericordia met donker zand, omgeven door de charmante Antonio Banderas-boulevard. Deze boulevard, ideaal voor wandelingen of fietstochten, biedt een schilderachtig uitzicht dat wordt gekenmerkt door de oude industriële schoorsteen die het landschap siert.

Het strand van La Misericordia is een ideale plek voor zowel ontspanning als recreatie. Het is volledig uitgerust met moderne faciliteiten zoals toiletten, douches en een VVV-kantoor, waardoor het bezoekers aan niets ontbreekt. Voor watersportliefhebbers is er een speciale surfruimte waar je de golven kunt trotseren en genieten van het actieve zeeleven.

Langs het strand zijn er diverse strandbars en drijvende platforms, perfect voor een verfrissende pauze of een smakelijke maaltijd met uitzicht op de zee. Voor gezinnen met kinderen zijn er speeltuinen verspreid over het strand, wat het een perfecte bestemming maakt voor een dagje uit met het hele gezin.

De Antonio Banderas-boulevard biedt een levendige sfeer met talloze eetgelegenheden en winkels, waardoor je een volledige dag kunt genieten zonder de omgeving te verlaten. Of je nu komt om te zonnebaden, zwemmen, wandelen of fietsen, het strand van La Misericordia biedt voor ieder wat wils in een prachtige, goed uitgeruste omgeving.

Zelf geweest:

 • Adres

  Paseo Marítimo Antonio Banderas, Carretera de Cádiz, 29004, Málaga

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  4.3

  Bekijk ratings & Reviews

Laat een opmerking achter