100 montaditos

100 montaditos

Gezinsvriendelijke Broodjes en Snacks

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Bij 100 Montaditos is de naam al een goede indicatie van wat je kunt verwachten: keuze uit maar liefst 100 verschillende kleine broodjes! Dit maakt het een ideale plek voor gezinnen met kinderen, omdat er voor ieder wat wils is. Van klassieke broodjes met brie en tomaat tot een zoete traktatie zoals een chocoladebroodje gevuld met witte chocolade, de variëteit is eindeloos.

Naast de uitgebreide selectie aan montaditos, biedt het menu ook frietjes, salades en andere snacks, zodat iedereen aan zijn trekken komt. Woensdag en zondag zijn extra bijzonder, want dan kosten alle broodjes slechts €1 (in 2024). Op andere dagen betaal je bijvoorbeeld slechts €1 voor een broodje brie met tomaat en €1,50 voor een heerlijk zoet chocoladebroodje.

100 Montaditos is de hele dag door geopend, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, wat het erg handig maakt voor gezinnen die op tijd willen eten. Het restaurant biedt een ontspannen sfeer waar je gemakkelijk met kinderen kunt genieten van een maaltijd.

En voor de ouders is er ook goed nieuws: naast de goedkope broodjes kun je genieten van een halve liter bier of een tinto de verano (een soort sangria) voor slechts €1,50. 100 Montaditos combineert een uitgebreide keuze, betaalbaarheid en een gezinsvriendelijke sfeer, waardoor het een geweldige plek is voor een maaltijd op elk moment van de dag.

Laat een opmerking achter