La Recova

La Recova

Charmant Ontbijt en Ambachtelijke Winkels

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Begin je dag in Malaga met een heerlijk ontbijt bij La Recova, een charmante ambachtelijke winkel en café dat de perfecte start van je ochtend biedt. Gelegen in het hart van de stad, ademt deze gezellige plek een warme en uitnodigende sfeer uit. La Recova is niet alleen een café, maar ook een winkel waar je prachtige, in Spanje gemaakte ambachtelijke voorwerpen kunt ontdekken en kopen.

Het ontbijt bij La Recova is een ware traktatie voor de zintuigen. Ze serveren heerlijke huisgemaakte gerechten, waaronder enkele typische lokale producten die je zeker moet proberen. Sobrasada, een smeuïge, gekruide worst afkomstig van de Balearen, en colorá-boter, een pittige, gekleurde boter uit Andalusië, zijn absolute aanraders. Deze traditionele smaken bieden een authentieke ervaring van de Spaanse keuken en zijn perfect om je dag goed te beginnen.

Terwijl je geniet van je ontbijt, kun je ook rondkijken in de winkel, waar je een verscheidenheid aan ambachtelijke producten vindt. Van handgemaakte keramiek en textiel tot sieraden en decoratieve items, elk stuk vertelt zijn eigen verhaal en weerspiegelt de rijke cultuur en traditie van Spanje.

La Recova biedt niet alleen een smaakvol ontbijt, maar ook een unieke ervaring die de lokale cultuur en ambacht viert. Het is de ideale plek om je dag in Malaga te beginnen, vol met heerlijke gerechten en prachtige vondsten.

Laat een opmerking achter