Parque del Oeste

Parque del Oeste

Familiedag in Groene Stadspark

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Parque del Oeste, gelegen in Malaga, is een uitgestrekt park van 75.000 vierkante meter dat een levendige ontmoetingsplaats vormt voor zowel inwoners als bezoekers. Dit groene paradijs biedt een scala aan activiteiten en faciliteiten, waardoor het een ideale bestemming is voor een dag vol plezier en ontspanning.

Veel lokale gezinnen brengen hier hun weekenden door, vaak in combinatie met een bezoek aan het nabijgelegen Playa de la Misericordia. Het park is uitgerust met picknicktafels, perfect voor een gezellige lunch in de buitenlucht. Kinderen kunnen zich uitleven in de diverse speelmodules en sportterreinen, terwijl ouders genieten van de serene omgeving.

Een van de unieke kenmerken van Parque del Oeste is de mini-dierentuin, waar kinderen en volwassenen exotische dieren van dichtbij kunnen bewonderen. Deze mini-zoo draagt bij aan de educatieve waarde van het park, terwijl het ook simpelweg leuk en boeiend is voor jong en oud.

Het park beschikt ook over een schilderachtig meer, bewoond door eenden, zwanen, waterlelies en schildpadden. Dit meer vormt het hart van het park en biedt een rustgevende plek voor bezoekers om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid.

Parque del Oeste is niet alleen een plek voor recreatie, maar ook een locatie waar regelmatig activiteiten en feesten worden georganiseerd, waardoor er altijd iets te beleven valt. Of je nu op zoek bent naar een plek voor een familiedag, sportactiviteiten of gewoon een rustige wandeling, Parque del Oeste biedt het allemaal in een prachtige, groene setting.

 • Adres

  C. Realenga de San Luis, 11, Carretera de Cádiz, 29004 Málaga

 • Leeftijd

  Alle leeftijden

 • Rating & Review

  4.5

  Bekijk ratings & Reviews

Laat een opmerking achter