Strand La Malvarrosa

Strand La Malvarrosa

Levendige Kustcharme

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Strand la Malvarrosa, gelegen in Valencia, is een levendig en uitgestrekt stadsstrand dat bekend staat om zijn fijne gouden zand en helderblauwe wateren. Het is een favoriete bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen van alle leeftijden, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar een dag vol zon en plezier aan de Middellandse Zee.

Voor kinderen biedt Malvarrosa een scala aan activiteiten die hun stranddag onvergetelijk maken. Het zachte zand is perfect voor het bouwen van zandkastelen, terwijl de kalme zee veilig is voor zwemmen onder toezicht. Daarnaast zijn er langs het strand diverse speelgebieden ingericht, waar kinderen kunnen schommelen, glijden en klimmen, wat Malvarrosa een fantastische plek maakt voor jonge bezoekers om te spelen en nieuwe vrienden te maken.

Het strand La Malvarrosa wordt omzoomd door een levendige promenade vol met restaurants, bars en cafés, waar gezinnen kunnen genieten van heerlijke lokale gerechten en verfrissende drankjes met uitzicht op zee. Een van die fijne plekjes is La Mas Bonica Patacona. De promenade is ook ideaal voor een ontspannen wandeling tijdens zonsondergang, waarbij je de sfeer van Valencia’s kustlijn kunt opsnuiven.

Accommodatie nabij het strand La Malvarrosa is ruim beschikbaar, met Hotel Balneario Las Arenas als een van de meest prominente opties. Dit luxe hotel biedt directe toegang tot het strand en hoogwaardige voorzieningen die zorgen voor een comfortabel en zorgeloos verblijf, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen die dicht bij het strand willen overnachten.

Naast zonnebaden en zwemmen biedt het strand La Malvarrosa ook mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen en kitesurfen, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor avontuurlijke bezoekers. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de lokale cultuur, liggen de pittoreske visserswijk El Cabanyal en de beroemde Valenciaanse architectuur op steenworp afstand.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter