Strand Las Arenas

Strand Las Arenas

Zon, Zee, en Plezier

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Strand Las Arenas is een van de meest bezochte stranden in Valencia, beroemd om zijn brede strook goudkleurig zand en de levendige boulevard die het strand flankt. Dit strand is perfect voor bezoekers van alle leeftijden, waardoor het een uitstekende keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, zee en plezier. Met zijn rustige wateren en uitgebreide faciliteiten biedt Las Arenas een veilige en aangename omgeving voor kinderen om te spelen en te zwemmen.

Er is veel te doen specifiek voor kinderen op Las Arenas. Naast het bouwen van zandkastelen en zwemmen in de zee, zijn er speeltuinen en volleybalnetten beschikbaar op het strand die extra vermaak bieden. Gedurende de zomermaanden worden vaak activiteiten en workshops georganiseerd voor kinderen, zodat ze zich nooit hoeven te vervelen.

De boulevard van Las Arenas is vol met restaurants, cafés en ijssalons, waar gezinnen kunnen genieten van lokale lekkernijen of een verfrissend ijsje. De toegankelijkheid van faciliteiten zoals douches, toiletten en het huren van ligstoelen draagt bij aan een zorgeloze dag op het strand.

Voor bezoekers die op zoek zijn naar accommodatie dicht bij het strand, is Hotel Balneario Las Arenas een uitstekende optie. Dit luxe hotel biedt niet alleen directe toegang tot het strand, maar ook hoogwaardige faciliteiten en diensten, waardoor het een comfortabele en handige keuze is voor gezinnen die willen genieten van een strandvakantie in Valencia.

Las Arenas is niet alleen geliefd om het strand zelf, maar ook om zijn nabijheid bij de jachthaven van Valencia, waar bezoekers kunnen genieten van watersporten, boottochten en het bewonderen van de jachten. Dit maakt Las Arenas een veelzijdige bestemming die zowel ontspanning op het strand als avontuurlijke activiteiten biedt.

De stranden Las Arenas, del Cabanyal en la Malvarossa liggen alle 3 naast elkaar en eigenlijk is er weinig onderscheid tussen de stranden. Het is niet duidelijk te zien waar het ene strand begint en het andere stopt. Gewoon een heel lang en breed strand dus😉.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Strand las Arenas Valencia

Laat een opmerking achter