La Mas Bonita

La Mas Bonita

Stranddineren met Stijl

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

La Mas Bonitas is een populaire keten van restaurants met vier vestigingen verspreid over Valencia, die elk een unieke charme en sfeer bieden. Een van de meest geliefde locaties is die aan het prachtige strand van Malvarossa, wat het de perfecte bestemming maakt voor een heerlijke maaltijd met uitzicht op de Middellandse Zee.

De vestiging aan het strand van Malvarossa trekt vaak veel gezinnen aan, vooral vanwege de kindvriendelijke omgeving en de nabijheid van het strand. Kinderen kunnen genieten van het spelen in het zand terwijl ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd met uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee.

Wat het eten betreft, biedt La Mas Bonitas een uitgebreid menu met verse en smaakvolle gerechten, variërend van klassieke paella tot gegrilde vis en zeevruchten, evenals een scala aan heerlijke tapas en salades. Voor kinderen is er een kindermenu beschikbaar, maar er staan ook genoeg andere dingen op de kaart die de kids zeker lekker zullen vinden. Naast lunch en diner, hebben ze er ook een mega uitgebreide ontbijt kaart, en voldoende snacks en huisgemaakte taartjes.

Een ideale plek dus om te relaxen terwijl de kids op het strand en in de zee spelen.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter