Restaurant Mediterrania

Restaurant Mediterrania

Paella op het strand

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Restaurant Mediterrania is een leuk restaurant op het strand las Arenas. Ze hebben allerlei lekkere Spaanse dingen, zoals tapas en paella. Ook voor de kinderen is er genoeg keus. Ook hebben ze hier een dagmenu waarbij je een voorgerecht en hoofdgerecht kan kiezen, en dan nog een dessert of koffie. Brood zit er gratis bij. Daar zijn wij voor gegaan en de gerechten op dat menu staan ook op de gewone kaart, dus het is echt wel goed eten. Ik beng gewend van Italië dat die menu’s vaak echt wel mindere gerechten zijn, maar dat is in Spanje zeker niet het geval. We hadden vooraf een heerlijke burrata en als hoofdgerecht een mooie pan met paella. De kinderen hadden gegrilde kip met frietjes.

Het leuke aan dit plekje is dat je mooi over het strand kijkt, en dat er voor het restaurant op het strand een speeltuin zit. Daar heeft onze zoon ons de hele avond goed vermaakt. Er zitten best veel restaurantjes op dit stuk, maar ze hebben zeker niet allemaal goede reviews, restaurant Mediterrania had dat wel. Dat is waarom wij zijn gaan zitten bij dit restaurant.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Restaurant Mediterrania Valencia Restaurant Mediterrania ValenciaRestaurant Mediterrania Valencia Restaurant Mediterrania Valencia

 • Adres

  Passeig de Neptú, 64, Poblats Marítims, 46011 València

 • Rating & Reviews

  4,0

  Bekijk ratings & Reviews

 • Extra informatie

  Op deze kaart zie je waar alle hotspots liggen

 • Prijscategorie

  Lunch -

  Dinner -

 • Kindermenu

Laat een opmerking achter