Stenen Tijdperk

Stenen Tijdperk

Speelplezier en Creativiteit in Friesland

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Stenen Tijdperk is dé plek in Friesland waar de wondere wereld van LEGO, DUPLO en Playmobil tot leven komt. Deze unieke beleefwinkel biedt niet alleen een uitgebreide collectie aan nieuwe en tweedehands items, maar ook een gezellig speelcafé waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

In het speelcafé kunnen de jongste bezoekers zich vermaken met een DUPLO speeltafel, een LEGO speeltafel, een PLAYMOBIL speeltafel, en nog veel meer. Er zijn knutseltafels, glijbanen, grote LEGO softblokken en sensomotorisch speelgoed, zodat er voor elk kind iets leuks te doen is. Terwijl de kinderen spelen, kunnen (groot)ouders genieten van een kop koffie en een lekkernij.

Het Stenen Tijdperk is niet alleen een winkel en speelcafé, maar ook een geweldige locatie voor kinderfeestjes. Stel je eens voor hoe blij de kinderen zullen zijn met een feestje te midden van hun favoriete LEGO en Playmobil sets! Bovendien kun je hier LEGO sets huren om thuis verder te bouwen, ideaal voor echte bouwliefhebbers.

Het speelcafé is gratis toegankelijk en iedereen is welkom. Elke vakantie organiseert het Stenen Tijdperk speciale knutselactiviteiten, waardoor er altijd iets nieuws en spannends te beleven valt. Buiten de schoolvakanties is het speelcafé op maandag en dinsdag af te huren voor vergaderingen, coaching of dagbesteding, wat het een veelzijdige locatie maakt.

Of je nu komt om te shoppen, spelen of een feestje te vieren, het Stenen Tijdperk biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Een bezoek aan deze beleefwinkel in Friesland staat garant voor een dag vol plezier en creativiteit.

Zelf geweest:

Stenen Tijdperk Stenen Tijdperk Stenen Tijdperk Stenen Tijdperk Stenen Tijdperk

Laat een opmerking achter