Brasserie om de Dobben

Brasserie om de Dobben

Rust en Genieten in de Natuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Brasserie Om de Dobben, gelegen aan de Langelaan ten westen van Burgum, is een ideale plek om te genieten van de serene natuur en een heerlijke maaltijd. Deze gezellige brasserie biedt een ongedwongen sfeer waar je kunt ontspannen met een kop koffie en gebak of een uitgebreid diner.

De brasserie bevindt zich in het bijzondere coulisselandschap van natuurgebied Hurdegarypsterwarren, onderdeel van het Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden. Dit gebied herbergt unieke natuurlijke elementen zoals pingoruïnes uit de ijstijd, houtwallen, elzensingels en een rijke flora en fauna. Het is een ideale plek voor fiets- en wandelroutes die je door bloemrijke graslanden, heide en akkers leiden.

Bij Brasserie Om de Dobben is er voor elk wat wils. Kinderen kunnen zich uitleven op de speelweide met duurzame houten speeltoestellen, zoals schommels, een zandbak, een wipwap en klimrekken. Er is ook een water- en zandspeeltoestel en een klautergedeelte. Vanaf het terras heb je goed zicht op de speelweide, waardoor je rustig kunt genieten terwijl de kinderen spelen.

De menukaart biedt een gevarieerde selectie van gerechten, snacks en drankjes, inclusief vegetarische opties. Of je nu komt voor een lunch, diner of een borrel, het keukenteam zorgt ervoor dat elke maaltijd een genot is. De verbouwde kapschuur biedt extra faciliteiten voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten, waardoor het ook een uitstekende locatie is voor groepen.

Naast het culinaire aanbod organiseert Brasserie Om de Dobben het hele jaar door diverse activiteiten. Of je nu alleen komt, met familie of een groep vrienden, er is altijd iets te beleven. Ontdek, beleef en ervaar deze unieke locatie en laat je verrassen door de natuur en gastvrijheid van Brasserie Om de Dobben.

Zelf geweest:

Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben  Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben Brasserie om de Dobben

Laat een opmerking achter