Anne Famkes Pleats

Anne Famkes Pleats

Gastvrij Genieten in Friesland

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Anne Famkes Pleats is een bijzondere plek in Friesland, gecreëerd door Jori, Wini en Anne-Famke. Gelegen aan de Dokkumer Ee, biedt deze idyllische boerderij sinds 2019 een warme en gastvrije omgeving waar je kunt genieten van een kop koffie, een heerlijk ijsje, of zelfs een overnachting.

De boerderij beschikt over twee knusse B&B kamers met uitzicht op de prachtige tuin op het zuiden. Deze tuin is ook de locatie van de gezellige ijs- en theetuin, die van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur geopend is. Hier kun je genieten van ijsjes en taarten van Blooming Bakery, of gewoon even pauzeren met een kop koffie.

Anne Famkes Pleats is meer dan alleen een B&B; het is een plek voor de gemeenschap. De sociale eetkamer biedt ruimte voor ontmoetingen en gezellig samenzijn, en er worden regelmatig kleinschalige evenementen georganiseerd zoals tuinconcerten, fairs en voorstellingen. Deze evenementen creëren een levendige sfeer en maken van de boerderij een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Voor kinderen is dit een waar paradijs. Met een trampoline, glijbaan, skelters, fietsjes, schommels, tunnels, zandbak en buitenspeelkeuken, is er altijd iets te doen. De uitgestrekte grasvelden bieden volop ruimte om te spelen en te ontdekken.

Bij Anne Famkes Pleats draait alles om het delen van mooie momenten. Dit doen ze niet alleen door hun sociale eetkamer en evenementen, maar ook door af en toe een nacht in hun B&B weg te geven aan iemand die dat echt nodig heeft. Deze gastvrijheid en warmte maken van deze boerderij een plek waar iedereen zich thuis kan voelen, of zoals ze zelf zeggen: ‘Thús by ús’.

Bezoek Anne Famkes Pleats en ervaar zelf de magie van deze bijzondere plek.

Zelf geweest:

Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats  Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats Anne Famkes Pleats

Laat een opmerking achter