Theetuin de Dille

Theetuin de Dille

Ontspannen Genieten in Friesland

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Theetuin De Dille, gelegen tussen Leeuwarden en Sneek, biedt een idyllische plek voor ontspanning en genot. Gelegen langs de Zwette, in Easterwierrum, verwelkomt deze theetuin je met een prachtig terras en een warm, gezellig theehuis voor de minder zonnige dagen. Van 1 april tot 1 oktober kun je hier terecht voor een heerlijk uitje.

Bij De Dille kun je genieten van koffie en thee van Dutch Beans en Dutch Leafs, vergezeld van huisgemaakt gebak. De menukaart biedt een ruime keuze aan tosti’s, kroketten met brood en een dagelijkse soep. Voor de liefhebbers zijn er diverse smoothies, ijsjes en sorbets. Tijdens de borrel zijn bitterballen, vegetarische snacks en nacho’s uit de oven echte aanraders. Uniek aan De Dille is het lokale Tsjerkebier, verkrijgbaar in tien soorten en ook in cadeauverpakkingen.

In de wintermaanden, van november tot april, is De Dille beschikbaar voor groepen van 10 tot 25 personen voor vergaderingen, feesten of andere bijeenkomsten. De catering wordt op maat verzorgd met koffie, thee, gebak, lunch of borrelplanken.

Daarnaast biedt De Dille een kleine camping aan het water, geopend van 1 april tot 1 oktober. Met tien plaatsen geschikt voor kampeermiddelen tot 6,5 meter, schoon sanitair en gratis wifi bij het theehuis en de schuur, is het een perfecte plek voor kampeerliefhebbers. Er is zelfs een knusse caravan te huur voor twee personen.

Kinderen kunnen zich vermaken in de wilgenhut, zandbak en met diverse buitenspeelgoed. Voor een actieve dag kun je een duik nemen in de Zwette, vissen of een kano of motorbootje huren.

Theetuin De Dille is een verborgen parel in het hart van Friesland, perfect voor een ontspannen dagje uit of een rustig verblijf in de natuur.

Zelf geweest:

Theetuin de Dille Theetuin de Dille Theetuin de Dille Theetuin de Dille Theetuin de Dille

Laat een opmerking achter