de Zwarte Haan

de Zwarte Haan

Uniek Dineren aan de Waddenzeedijk

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Zwarte Haan, gelegen aan de voet van de Waddenzeedijk, biedt een unieke eetervaring omringd door natuur, rust en ruimte. Dit restaurant, gevestigd in een monumentale boerderij, combineert een prachtige locatie met culinaire verwennerij.

Het keukenteam werkt dagelijks met verse, voornamelijk biologische producten uit de regio en Fair Trade producten van over de hele wereld. Dit zorgt voor gerechten die niet alleen heerlijk zijn, maar ook verantwoord. Of je nu komt voor een kopje koffie met gebak uit eigen keuken, een uitgebreide lunch, brunch, diner of een feestelijke gelegenheid, bij De Zwarte Haan ben je aan het juiste adres.

De menukaart biedt een mix van à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de beste ingrediënten. De gastvrije sfeer, gecreëerd door Jacob en Loes Jensma en hun team, zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Voor grotere evenementen, zoals recepties, buffetten of bruiloften, biedt De Zwarte Haan op maat gemaakte voorstellen voor groepen tot 150 personen. Dit maakt het een ideale locatie voor elke viering, groot of klein.

Met zijn idyllische ligging aan de Waddenzeedijk en de focus op kwalitatief hoogwaardige, lokale en Fair Trade producten, is De Zwarte Haan een must-visit voor iedereen die van goed eten en een serene omgeving houdt. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid en het culinaire vakmanschap dat De Zwarte Haan te bieden heeft.

Zelf geweest:

de Zwarte Haan  de Zwarte Haan de Zwarte Haan de Zwarte Haan  de Zwarte Haan de Zwarte Haan de Zwarte Haan

Laat een opmerking achter