Ring Themapark

Ring Themapark

Beleef autosport en avontuur

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Ring Themapark Nürburgring is een leuke bestemming voor families die een dag vol spanning en spektakel willen beleven. Gelegen in de Eifel, biedt dit overdekte themapark een diepe duik in de wereld van de autosport. Bezoekers van alle leeftijden kunnen de legende van de Nürburgring ervaren, van historische raceauto’s tot opwindende simulatoren die je het gevoel geven zelf op het circuit te racen.

Voor kinderen is het themapark een droom die uitkomt. Ze kunnen zich coureur voelen in de 4D-bioscoop waar de beroemde 24-uursrace tot leven komt met effecten als regen, donder en wind. Ook kunnen ze hun behendigheid testen in de Pitstop Challenge of het multimediatheater ‘Green Hell’ verkennen. Voor de allerkleinsten is er een speciale Kids Area met een grote speeltoren, waar ze naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en spelen.

Het Ring Themapark is ook voordelig voor gezinnen. Kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen, en er is een gezinsticket beschikbaar dat aanzienlijke besparingen biedt. Dit maakt het park niet alleen leuk maar ook betaalbaar voor een dagje uit.

In hetzelfde complex zit ook en kartbaan. Dus dat is natuurlijk een ideale combinatie.

Naast het themapark zijn er andere attracties in de buurt die gemakkelijk te combineren zijn voor een volledige dag uit. Het Nürburg Kasteel, vlakbij gelegen, biedt een historische tegenhanger tot de moderne spanning van het themapark. Bezoekers kunnen genieten van het prachtige uitzicht en meer leren over de rijke geschiedenis van de regio.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter