Ring Kartbahn Nürburgring

Ring Kartbahn Nürburgring

Snelheidsavontuur bij de Nürburgring

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

De Ring Kartbahn bij de Nürburgring in de Eifel is een leuke bestemming voor gezinnen die houden van snelheid en avontuur. Deze kartbaan biedt kinderen en volwassenen de kans om zelf achter het stuur te kruipen. Met speciale karts voor jongere coureurs en diverse tracks die uitdagingen bieden voor alle niveaus, is er voor elk wat wils.

Kinderen vanaf 8 jaar zullen dol zijn op de mogelijkheid om net als de grote racers te kunnen rijden. Zo kunnen ze hun rijvaardigheden kunnen testen en verbeteren in een veilige en gecontroleerde omgeving. De baan is uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën en biedt een authentieke race-ervaring dieerg leuk is.

Naast het karten, ligt de Ring Kartbahn Nürburgring dicht bij andere lokale attracties die een bezoek waard zijn. Het nabijgelegen Ring Themapark biedt diverse amusementsopties die het race-thema verder uitdiepen met simulatoren en interactieve tentoonstellingen. Voor een dosis geschiedenis is het Nürburg Kasteel, slechts een korte rit verwijderd, een prachtige plek om te verkennen. Dit historische kasteel biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en geeft een inzicht in de middeleeuwse geschiedenis van de regio.

De combinatie van actie op de kartbaan met de recreatieve activiteiten bij het themapark en het kasteel maakt een dagtrip naar de Ring Kartbahn bijzonder aantrekkelijk. Zo wordt een dagje uit een onvergetelijke ervaring die zowel opwindend als verrijkend is.

Zelf geweest:

Laat een opmerking achter