Restaurant Nederzandt

Restaurant Nederzandt

Strandplezier en heerlijk dineren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Aan het prachtige strand van Langevelderslag in Noordwijk ligt restaurant Nederzandt, een ware vrijstaat midden in de natuur. Naast heerlijke gerechten biedt Nederzandt ook de natuurspeeltuin Speelzandt, een perfecte plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken.

Speelzandt: Plezier voor Alle Leeftijden

Speelzandt is een natuurspeeltuin waar kinderen van 0 tot 99 jaar zich kunnen uitleven. De speeltuin is opgericht om buitenspelen te bevorderen, met speciale aandacht voor kinderen met een beperking. Hier kunnen kinderen veilig en vrij spelen in een natuurlijke omgeving, wat bijdraagt aan hun motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. Speelzandt is vrij toegankelijk en stimuleert risicovol spelen, wat kinderen helpt hun grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontdekken.

Natuurlijke en Duurzame Materialen

Bij de inrichting van Speelzandt is gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen, wat perfect past in de omliggende natuurgebieden zoals Nationaal Park Hollands Duin en de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit helpt kinderen ook om milieubewustzijn te ontwikkelen terwijl ze spelen.

Culinaire Genieten bij Nederzandt

Na een ochtend spelen of wandelen in de duinen, kun je bij restaurant Nederzandt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. De chef en zijn team bereiden verrassende gerechten met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten van Hollandse bodem. Of je nu komt voor een gezellig borrel op het terras aan het strand of een uitgebreid diner bij de open haard, bij Nederzandt beleef je een culinaire ervaring in een ontspannen sfeer.

Ontdek het Duinkabouterpad

Voor de jonge avonturiers is er ook het Duinkabouterpad, waar kinderen op zoek kunnen gaan naar sporen van stoere duinkabouters. Een spannende tocht die perfect aansluit op een dag vol speelplezier in Speelzandt.

Kom langs bij Nederzandt en ontdek hoe plezier en ontspanning hand in hand gaan aan de prachtige Zuid-Hollandse kust!

Zelf geweest:

Restaurant Nederzandt  Restaurant Nederzandt Restaurant Nederzandt Restaurant Nederzandt Restaurant Nederzandt

Laat een opmerking achter