Restaurant Bleij

Restaurant Bleij

Gezellig Eten en Spelen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Op zoek naar een plek waar je heerlijk kunt lunchen of dineren en waar de kinderen zich prima vermaken? Dan is Restaurant Bleij de ideale bestemming. Gelegen in een gastvrije en ontspannen omgeving, biedt Bleij alles wat je nodig hebt voor een gezellige tijd met vrienden, familie en kinderen.

Wat meteen opvalt aan Restaurant Bleij is de kindvriendelijkheid. Binnen is er een uitgebreide speelhoek met touch-screen speelmodules, een keuken, treinbaan, boekjes en een televisie. Buiten kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin, compleet met nieuwe speeltoestellen en een fantastische airtrampoline. Er is zelfs een met kunstgras afgezet stuk voor de allerkleinsten om veilig te kunnen spelen.

Het ruime terras van Bleij is een perfecte plek om van de eerste zonnestralen te genieten. Hier kun je ontspannen een drankje drinken of een hapje eten terwijl je de kinderen in de gaten houdt die zich in de speeltuin vermaken. Het terras en de speeltuin zijn rookvrij, wat zorgt voor een aangename en gezonde omgeving voor iedereen. Er zijn aparte rookplekken gecreëerd om dit te waarborgen.

Voor de kleintjes is er een speciaal kidsmenu, beschikbaar voor zowel lunch als diner, en elk kindergerecht wordt geserveerd met een kleine verrassing. Dit zorgt voor extra plezier aan tafel en maakt het eten nog leuker voor de kinderen.

Of je nu een familiedag plant, een feestje viert of gewoon lekker wilt eten, bij Restaurant Bleij vind je de perfecte combinatie van heerlijk eten, een kindvriendelijke sfeer en veel speelplezier. Het is een plek waar iedereen zich thuis voelt en volop kan genieten.

Zelf geweest:

Restaurant Bleij Restaurant Bleij

Laat een opmerking achter