Van Gogh museum

Van Gogh museum

de man zonder oor

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Als je in Amsterdam bent mag je het van Gogh museum eigelijk echt niet overslaan. Ook als je met kinderen bent. Wie van Gogh is heeft neem ik aan verder geen uitleg nodig maar ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het ook leuk is voor kinderen. Het museum organiseert diverse dingen zodat de kinderen zich ook vermaken. Voor kinderen van 6-12 jaar is er een speurtocht. Tijdens deze speurtocht leren ze op spelende en interactieve wijze alles over het leven van van Gogh. Heb je kleuters? Ook daar hebben ze aan gedacht, want ook voor hun hebben ze een speurtocht. Van Gogh verstopte konijnen in zijn schilderijen. Kan jij ze vinden? Hoeveel zijn het er?

De speurtocht is gratis af te halen bij de Bali en als je hem naderhand laat controleren krijg je nog een klein cadeautje.

Op de website van het Van Gogh museum kun je kleurplaten downloaden. Dus maak je eigen van Gogh, hoe cool is dat! Op deze pagina staan ook nog allerlei andere leuke dingen zoals een videohor je leert tekenen en schilderen als van Gogh of speel Ganzenbord met van Gogh.

Voorkom de rij en koop hier je tickets. Of in de museum sfeer te blijven is het goed te combineren met het Rijksmuseum.

Zelf geweest:

Van Gogh museum Amsterdam Van Gogh museum Amsterdam Van Gogh museum Amsterdam Van Gogh museum Amsterdam Van Gogh museum Amsterdam Van Gogh museum AmsterdamVan Gogh museum Amsterdam  Van Gogh museum Amsterdam

Laat een opmerking achter