Kinderkookkafe

Kinderkookkafe

Kafe waar je je eigen eten maakt

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Het Kinderkookkafe begon in 1981 op de Wallen in Amsterdam als een plek waar kinderen konden koken en een driegangendiner konden serveren voor hun (eigen) gasten. Dat gebeurt vandaag de dag nog steeds, maar het Kinderkookkafé is nu ook overdag geopend met de “help-zelf-bar” (0-100 jaar). Het Kinderkookkafé is gevestigd in de voormalige “meststallen” van het Vondelpark (1885). Kinderen kunnen, onder begeleiding van een volwassene, binnenlopen en zelf hun eigen koekjes, pizza, saucijzenbroodje, croissantje, wortel-komkommerpuzzel maken of een ‘keekje’ versieren.

In het Kinderkookkafe doen kinderen alles zelf: de ingrediënten en benodigdheden verzamelen, alles klaarmaken en opruimen. Het personeel bakt dit, indien nodig, voor de kinderen in de oven.
Voor volwassenen is er een heerlijk kopje koffie, diverse broodjes en zelfgemaakt gebak. Maar ze kunnen ook proeven van wat de kinderen gemaakt hebben. Naast dat de kinderen zelf bezig zijn met koken zijn er ook diverse speelmogelijkheden. Een super leuk, interactief restaurant dus!

Zelf geweest:

Kinderkookkafe Amsterdam Kinderkookkafe Amsterdam Kinderkookkafe Amsterdam

Laat een opmerking achter