Plitvice meren

Plitvice meren

Turquoise meren en prachtige watervallen

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Een bezoek aan de Plitvice meren met kinderen is niet alleen mogelijk, maar het zal ook een onvergetelijke ervaring worden waar zowel jong als oud van zullen genieten. Dit betoverende nationale park staat wereldwijd bekend om zijn adembenemende turquoise meren en indrukwekkende watervallen.

Terwijl je over de houten paden wandelt wordt je omringd door de weelderige natuur. Vanuit hier kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de natuurlijke schoonheid om je heen. Het park biedt vier verschillende wandelroutes met verschillende lengtes, variërend van 3,5 km tot 8 km. Als je de voorkeur geeft aan een kortere wandeling, is route B van 4 km een uitstekende keuze. Deze route overlapt met route A, maar omvat ook een boottocht, waardoor je nog meer van het park kunt zien. De extra 500 meter die je moet lopen, zijn de moeite waard vanwege de unieke ervaring.

Hoewel wij oorspronkelijk van plan waren route B te nemen, belandden we uiteindelijk op route C, die 8 km lang is. Het was voor de kinderen wel wat uitdagender vanwege het heuvelachtige terrein, maar ze liepen het prima uit. Achteraf gaven ze aan dat ze het park echt prachtig vonden, en natuurlijk waren ze mega trots op zichzelf.

Als je van plan bent de Plitvice-meren te bezoeken, is het verstandig om je toegangstickets ruim van tevoren te boeken. Hiermee voorkom je lange wachttijden en zorg je ervoor dat je een geschikt tijdstip hebt voor je bezoek. Je kan hier tickets boeken voor de entree van het park. Kortom, een avontuur in de Plitvice-meren met het hele gezin is niet alleen mogelijk, maar het zal ook een hoogtepunt worden van je reis vol natuurlijke pracht en gezinsplezier.

Als je in de buurt van Plitvice meren wilt verblijven is Apartment Peric een absolute aanrader.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5) maar dat was voornamelijk omdat we per ongeluk wat te ver hebben gelopen, anders was het een dikke 5 geweest

Plitvice meren met kinderen  Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen  Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen Plitvice meren met kinderen

Laat een opmerking achter