Apartment Peric

Apartment Peric

Rustig overnachten bijna naast Plitvice meren

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Apartment Peric, een kindvriendelijke accommodatie bij de Plitvice meren, biedt een prachtig houten huisje omgeven door een kleurrijke tuin. Met een gezellige woonkamer en keuken beneden, en boven een ruime slaapkamer met vier bedden, is het ideaal voor gezinnen. Buiten vind je een grote picknicktafel en ligstoelen om te genieten van de schitterende omgeving.

Wat Apartment Peric echt opmerkelijk maakt, is de nabijheid tot de Plitvice-meren. Voor gezinnen en avontuurlijke reizigers betekent dit een vroege start bij de meren, zonder gedoe van lange afstanden. Het is in principe op loopafstand, alleen het is wel een hele drukke weg waar je langs moet lopen. Er schijnt ook nog een klein weggetje door de bossen te zijn, maar dan is het wel wat langer lopen. Aangezien de kids bij de Plitvice meren zelf ook al een flink stuk moesten wandelen zijn wij met de auto gegaan.

De rust en schoonheid van de omgeving maken Apartment Peric een ideale uitvalsbasis om de Plitvice-meren te verkennen. Boek nu voor een comfortabel en ontspannen verblijf temidden van de natuurpracht. De accommodatie is hier te boeken. Wees er wel op tijd bij als je in het hoog seizoen gaat want het is snel vol.

‘s Avonds kun je leuk eten bij het ernaast gelegen Bistro Petar waar ze ook een klein speeltuintje hebben.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 5,0 (uit 5)

Rating van de kids: 5,0 (uit 5)

Apartment Peric Kroatië Apartment Peric Kroatië Apartment Peric Kroatië Apartment Peric Kroatië

Laat een opmerking achter