Plaza de la Reina

Plaza de la Reina

Levendig plein

Wishlist (0)
ClosePlease login

No account yet? Register

Plaza de la Reina is een groot en levendig plein in de oude stad van Valencia. Op dit plein is er van alles te beleven. Toen wij er waren stonden er 2 dagen lang grote opblaaspoppen waar mensen in zaten: Winnie de Poeh, Pikachu en een Gorilla . Verder zijn er op het plein wat leuke dingen die je in een wetenschapsmuseum vaak tegenkomt: heel hard draaien aan een hendel en kijken of je een waterkolk kan maken, lachspiegels, en nog wat andere proefjes die je er kan doen. Ik dacht dat dit een verwijzing was naar het wetenschapsmuseum in Valencia, maar dat leek toch niet echt het geval te zijn. Ook is er een mooi stukje groen met palmbomen waar je lekker onder kan zitten. En natuurlijk barst het er van de leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes. Zo zit de leuke winkel Ale Hop aan dit plein. Maar ook de prachtige kathedraal vind je hier.

Zelf zaten we om de hoek van Plaza de la Reina in een appartement, wat erg fijn was. Dit plein moet je zeker even bezoeken als je in Valencia bent. Nou moet ik zeggen dat het ook bijna niet te missen is hoor, als je een rondje door de oude stad maakt.

Zelf geweest:

Mijn eigen rating: 4,5 (uit 5)

Rating van de kids: 4,5 (uit 5)

Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia Plaza de la Reina Valencia  Plaza de la Reina Valencia

  • Adres

    Plaza de la Reina, Valencia

  • Leeftijd

    Alle leeftijden

  • Extra informatie

    Op deze kaart zie je waar alle hotspots liggen

Laat een opmerking achter